Om meg

Meg selv Hei, jeg heter Liv Voldbakken og bor i vakre Engelsviken i Fredrikstad kommune. Til daglig jobber jeg på kontor i Moss og på fritiden driver jeg mitt eget firma Friskvern & Massasje som friskvernkonsulent/helsecoach og instruktør i babymassasje.  Jeg bruker ikke all fritiden til å jobbe da, det ville være dårlig friskvern. Men å være aktiv er helsefremmende!

Jeg har alltid likt å jobbe med og for mennesker og etterhvert som helse og helseforebyggende arbeid begynte å oppta meg mer og mer - bestemte jeg meg for å lære mer og tok etterutdannelse på fritiden ved Axelsons BWS og i 2011 ble jeg diplomert friskvernkonsulent/Helsecoach MNFF. Våren 2012 tok jeg instruktørkurs i baby-massasje, samt kostrådgiverkurs. Jo mer kunnskap jeg fikk jo mer ønsket jeg å lære.

Etter og ha praktisert med friskvernmassasje i eget firma, skaffet meg erfaring gjennom mine egne kunder og jobbet ett år som massasjeterapeut på Son Spa på deltid - har jeg fylt på med flere kurs bl.a. DornmetodenAvspenningsmassasje og Lymfemassasje.

Med denne praksis og utdannelsen står jeg mye mer rustet til å jobbe med friskvern, både for meg selv og de jeg er glad i.   Å jobbe med friskvern handler om å ta hånd om mennesker mens de er friske, det vil si å forebygge uhelse.
   Tenk så mye lettere det egentlig er å forebygge fremfor å reparere!  Men ofte tenker vi ikke over dette før vi har
   kommet opp i situasjoner som "tvinger" oss til å ta noen nye valg eller grep.


Vi trenger pauser i hverdagen for å innhente oss i en ellers travel hverdag, og da er det viktig å kjenne etter når kroppen gir oss signal om å ta denne pausen. 
 
Jeg hjelper deg gjerne med å komme igang eller med en enkel veiledning om forskjellige avslapningsteknikker.  Du kan lese mer om stresshåndtering her.

Kan du tenke deg noe mer avslappende enn å se utover sjøen, la tankene fare og bare være tilstede - her og nå. I Engelsviken har jeg funnet "mitt sted" !

Har du funnet "ditt sted", hvor du kjenner roen senker seg?  

Hjemstedet

Jeg anbefaler også jevnlig massasje som et meget godt friskverntiltak og ikke minst for å unne seg selv en velværestund. Du kan lese mer om massasje her.

Har du hørt om Babymassasje eller vite mer?

Er du gravid, kjenner du noen som er gravide eller noen som akkurat har født - da anbefaler jeg virkelig kurs i babymassasje.  Her lærer du hvor viktig det er å ha nærhet til barnet ditt og hvordan binding mellom foreldre og barn påvirker fremtiden til barna. Du kan lese mer om dette under fanen massasje/babymassasje.

Håper du finner forskjellig informasjon på mine sider som du kan dra nytte av og ønsker du en samtale eller behandling, hører jeg gjerne fra deg.

Besøk meg også på Facebook - Friskvern & Massasje