Mikromassasje

Hva er Mikromassasje?

Metoden går ut på å sende et signal til kroppens egne selvhelbredende krefter.

 

Mikromassasje

Her ser du Hans Axelson underviser i Mikromassasje

Jeg tok et kurs i sommer på Axelsons i Gøteborg for å lære om Mikromassasje og ble veldig positivt overrasket over den raske effekten en slik behandling gir.

Etter at jeg selv fikk behandling av Hans for kneet mitt og med så rask smertelindring det gav å var jeg ikke i tvil om at denne behandlingsformen ønsket jeg å lære meg. Slik at jeg kan tilby mine klienter dette i tillegg til de andre tilbudene jeg har. Her ser du Hans Axelson underviser i Mikromassasje

Slik forteller Hans Axelson selv om kurset:

Det er en mellomting mellom soneterapi og healing, en metode som har vokst frem de siste 10-årene ut fra min erfaring, og som jeg nå vil dele med andre.
Man arbeider på sonene på føttene med millimetersmå bevegelser, derav navnet. Men til forskjell fra soneterapi, så behandles kun ett eneste punkt. Først via kraftfulle trykk med tomlene i 3-5 minutter, deretter 5-10 minutter med lettere trykk som rettes opp gjennom kroppen, som setter i gang en energistrøm. Det er ikke terapeuten som skaper resultatet å metoden går ut på å sende et signal til kroppens egne selvhelbredende krefter.